Darmowy program do rozliczania PIT 2017

Rozlicz PIT z Fundacją Humana w szybki i prosty sposób! Darmowy program do rozliczania PIT 2017 pozwoli Ci w bezpiecznie rozliczyć się z Urzędem Skarbowym bez wychodzenia z domu. To zajmie Ci zaledwie chwilę.

Bądź nowoczesny!
Rozlicz PIT 2017 przez internet.

Dlaczego warto rozliczyć PIT 2017 przez internet? Ponieważ zyskujesz czas i pieniądze. Czy rozliczenie z Urzędem Skarbowym zawsze kojarzyło Ci się z wypełnianiem skomplikowanych druków? A może powierzałeś to księgowym – oczywiście za odpowiednią opłatą? To już przeszłość. Poznaj nowoczesny program do rozliczania PIT 2017 – równie prosty, co bezpieczny. Korzystając z darmowego programu do rozliczania PIT z łatwością poradzisz sobie z corocznym rozliczeniem.

Korzystając z darmowego programu do rozliczania PIT możesz przesłać dokument z rozliczeniem za pośrednictwem internetu, bezpośrednio do Ministerstwa Finansów. Im szybciej wypełnisz deklarację za pomocą darmowego programu do rozliczania PIT 2017, tym szybciej otrzymasz należny zwrot z podatku. Bez kolejek, bez obaw, że deklaracja nie dotrze na czas.

Program do rozliczania PIT 2017 łączy w sobie intuicyjną obsługę
i bezpieczeństwo Twoich danych.

Rozlicz PIT z fundacją

Poznaj korzyści, jakie daje Ci darmowy program PIT 2017

Wykonaj rozliczenie PIT 2017 za pomocą naszego darmowego programu. Nie musisz niczego ściągać na komputer, ani instalować. Darmowy program PIT 2017 działa on-line, dzięki czemu z łatwością rozliczysz PIT 2017 przez internet. Ten darmowy program do rozliczania PIT jest w pełni kompatybilny z popularnymi systemami operacyjnymi Windows, IOS, Linux oraz działa na większości używanych przeglądarek internetowych.

Nie musisz posiadać specjalistycznej wiedzy czy umiejętności księgowych, by wykonać rozliczenie PIT przez internet. Możesz rozliczyć za pomocą programu PIT 37 2017, PIT-36 i 36L, PIT-28, PIT-16A, PIT-38, PIT-39, PIT/B, D, 2, 2A, 2K, O, Z, ZG, PIT-28/A, PIT-28/B, formularze PIT-3, PIT-12, NIP-7, ZAP-3. Darmowy program do rozliczania PIT 2017, to łatwy dostęp do największej ilości deklaracji!

Bezpieczne rozliczenie PIT 2017

Stosując darmowy program PIT 2017 możesz mieć pewność, że Twoje dane nie dostaną się w niepowołane ręce. Wszystkie dane zapisywane są wyłącznie na Twoim komputerze, więc rozliczenie PIT 2017 jest w pełni bezpieczne. Doskonałe szyfrowanie przy użyciu 128 bitowego kluczu protokołu SSL cenionej firmy GeoTrust zapewnia najlepsze zabezpieczenie Twoich danych. Bezpieczeństwo darmowego programu do rozliczania PIT potwierdza także firma Avast – specjalista w dziedzinie bezpieczeństwa internetowego.

Darmowy program PIT 2017
program do rozliczania PIT 2017

Rozlicz PIT z Fundacją Humana i pomóż potrzebującym

Dzięki darmowemu programowi, nie tylko łatwo wykonasz rozliczenie PIT 2017, ale i pomożesz najbardziej potrzebującym. W jaki sposób? Po prostu przekazując 1% na rzecz Fundacji Humana. Zdecyduj komu zostanie przekazany 1% Twojego podatku. Ty nic nie tracisz, a możesz wesprzeć nasze działania.~

Łatwe rozliczenie PIT 2017 i dobre uczynki w jednym? Wystarczy jedno kliknięcie!

Komu pomagamy tym razem?

„Daj NAM szansę” to projekt, który stworzyliśmy z myślą o poprawie sytuacji nieletnich matek, które przebywają w Domach Dziecka. Celem wdrożonego w 2016 roku projektu, jest wybudowanie ośrodka dla młodych mam z dziećmi, w którym będą mogły liczyć na całodobową opiekę. Mamy nadzieję, że dzięki Waszej pomocy uda nam się stworzyć dom, połączony ze żłobkiem. Dzięki temu, nieletnie mamy otrzymają możliwość ukończenia edukacji, zdobycia zawodu i usamodzielnienia się – bez rezygnacji z macierzyństwa i ryzyka rozdzielenia rodziny.

Doskonale wiemy jak wyjątkowym momentem w życiu jest macierzyństwo. Mama jest dla dziecka całym jego światem. Realizując projekt „Daj NAM szansę” pragniemy zapewnić młodym mamom lepsze jutro i udzielić wsparcia.